+31(0) 6 1160 1912 info@ibiss.eu
Selecteer een pagina

Oplossingen

De implementatie van IBISS start met het implementeren van de IBISS Basis of  IBISS maatwerk oplossingen. Hiermee wordt een deel van de IBISS instrumenten operationeel gebracht in uw organisatie.

\

IBISS basis

IBISS Basis vergroot de observatiekracht van uw organisatie over de gehele Security en Safety ketens

IBISS Basis realiseert Informatie-gestuurd Optreden en vergroot de betrouwbaarheid van uw bedrijfsprocessen

Deze oplossing implementeert deze IBISS instrumenten op basisniveau:

 IBISS basis bestaat uit:

 • Het standaard IBISS ObservationPoint en de Observation Workbench
 • De IBISS training (e of on-site) voor security staf
 • De Operational Pattern Evaluation training voor uw Security Analist
 • De Informatie Gestuurd Optreden training voor uw Security Coördinator

Hoe werkt IBISS basis?

Security medewerkers worden getraind om observaties te delen via het IBISS ObservationPoint. Deze worden met behulp van de IBISS Observation Workbench geëvalueerd door de Security Analist.

De Security observaties vergroten het waarnemend en voorspellend vermogen van uw organisatie. Uw mensen doen observaties over de hele veiligheidsketen, van doelselectie tot de vluchtfase. De observaties worden met continu geëvalueerd en door de Security Coördinator gebruikt om uw organisatie informatie-gestuurd te laten optreden.

De Safety observaties versterken de betrouwbaarheid van uw bedrijfsprocessen. Uw mensen doen observaties over de hele betrouwbaarheidsketen, van (sluipende) onachtzaamheid tot recovery. Die worden gebruikt door uw veiligheidsmedewerkers voor het versterken van veerkracht en opmerkzaamheid.

IBISS basis is uit te breiden met een Predictive Profling (e-training) en IBISS training (on-site of e) voor geselecteerde groepen reguliere medewerkers.

W

Maatwerk

Met IBISS maatwerk krijgt u een specifiek voor uw organisatie ontworpen ObservationPoint en AnalystWorkbench. Hiervoor worden de eigenschappen van uw gebouwen, terreinen, processen, werkwijzen, cultuur, wensen en omstandigheden in kaart gebracht. Ook de communicatie over IBISS binnen uw organisatie wordt aangepast aan uw behoeften en omstandigheden.

Dit is een maatwerp oplossing voor dit deel van IBISS:

 IBISS maatwerk bestaat uit:

 • Een maatwerk IBISS ObservationPoint en de ObservationWorkbench
 • De IBISS training (e of on-site) voor security staf
 • De Operational Pattern Evaluation training voor uw Security Analist
 • De Informatie Gestuurd Optreden training voor uw Security Coördinator
 • Het operationeel inrichten van communicatie over IBISS in uw organisatie.

En optioneel

 • De groepstraining Veiligheidsobservatie voor Safety staff (2-4 uur on-site).
 • De training IBISS Resilience-building and FSORE qualities voor Safety Officers

De IBISS oplossingen zijn te combineren en op vele manieren uit te breiden. Zo kan de e-learning training naar wens worden uitgebreid voor bredere inzet onder het reguliere personeel.

En de groepstraining Safety, die primair bedoeld is voor facilitair beheerders en onderhoudspersoneel, wordt idealiter gevolgd door minimaal 10% van het reguliere personeel. Daarmee wordt het waarnemend vermogen sterk vergroot.

Nog meer rendement krijgt u door het toevoegen van IBISS Ideas. Deze oplossing kan worden afgenomen in combinatie met alle andere IBISS instrumenten en systemen.

De producten voor Basis, Maatwerk en Ideas zijn generieke implementaties van de IBISS levels 2, 3 en 4. Hiermee wordt de basis gelegd voor een verdere maatwerk-implementatie van IBISS in uw organisatie.

Neem contact op als u meer wilt weten of een afspraak wilt maken

4 + 2 =